Friday, June 3, 2011

Mr. Eskenen Unn, Dato' Jululudun Hussun, or Dato' Prof. Madya Jililidin Hisin

Salam,

kembali dalam Rancangan Aperrr Pun Tak Bolehhh...

Giler lawak psikologi betul lah kali nih....nih lawak betul - betul wat aku pecah perut tahap gaban.....tahniah kat JAMBU....maharaja lawak....

so..pade yang tak pernah tengok tuh...jom usha....saper 3 makhluk yang aku sebut kat tajuk entry aku nih..
  1. Eskenen Unn
  2. Dato' Jululudun Hussun
  3. Dato' Prof. Madya Jililidin Hisin
jom memecahkan perut korang....

kredit kat Youtube..

jap..jap..aku nak coute ayat diorang..

"emalahak...emalahak..cikewu chana nayeliee...."

p.s : vote lah banyak - banyak kat kumpulan JAMBU..or sesaper yang korang suka.....NABIL or JOZAN...alll the best.....

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

Nasriq said...

ai jambu sikit2 jea ek... awwww...

Yutaka Mushimura said...

Nasriq: emm..boleh tuju lagu???

Nur Hawa Mohd Zin said...

dulu kurang suka jambu..heheh..skunk ok sikit la

Yutaka Mushimura said...

hawa: hahaha..best kan diorang..lawak kasik pecah perut...:)

LiErOSe~QiEmi said...

laki den gile suka jambu, eh kumpulan jambu.. bukan 'Jambu auww tau hahaaha... pastu nabil, sepah & jozan.. 4 ni memang kompem gi final...

Yutaka Mushimura said...

CP Bunga: hahahahks...lawak kasi putus urat ja diorang nie...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...