Thursday, June 23, 2011

Dibalaci Atau Membalaci

Salam,

Balaci??aperkah itu....korang perlu goggle okeh...atau korang buat - buat tak tahu???hahhahah..

apesal aku cerita pasal balaci???mestilah...sebab aku dah terkena penyakit meroyan cerita Annissa pulak...aigooo..

senang cerita....kire timbul perkataan nih...pada sesapa yang rase diri mereka balaci atau membalaci...sila jangan terasa....ini adelah pengajaran buat mereka kaum Hawa yang tak mengenang dek untung...kekasih sendiri punyer sayang kat korang...tapi..korang tipu sana tipu sini...aper kes???

dan...sekali lagi....coute terbaru......

biler jadi bf kepada gf korang...secara automatisnyer korang akan jadi balaci gf korang...hahahahah.....

tips nih aku dapat dari cerita Anissa...

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...