Monday, June 27, 2011

Budak Indigo

Salam,

Budak indigo???korang cari apekah itu ek....sila goggle....

pada aku, mane ader pengikitrafan Indigo - Indigo ni....giler ker haper...ini kes unik giler mase aku dengar berita pagi tadi....seorang budak declare dia diberikan peluang kedua hidup..dan kehidupan pertamanya adalah di Planet Marikh....what the heaveennn arrrr....bleh pulak orang putih percaya...dan pengiktirakan beliau sebagai Budak Indigo.

Dan yang paling heaven...budak Indigo adelah sekumpulan budak yang bakal menjadikan tamadun dunia masa depan seperti cam tamadun Planet Marikh masa dahulu kala....nih part paling lawak...beb...ahcoooiii arrr..

so...aku nak tanyer korang...masa kali pertama sperma berlumba - lumba ke arah destinasi....ader ke kali kedua untuk mengulangi benda yang sama???

ataupun nak lagi best....sperma yang berlumba - lumba kat dunia tuh wajib sama dengan sperma kat Planet marikh????hahahah...

p.s: orang putih???sila jawab kalu korang pandai bahasa Melayu....woohaaa
Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

erk!! tak tau nak komen ape.. no komen la kot hahaahah

Yutaka Mushimura said...

CP Bunga: hahha..ape yang erkkk???

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...