Friday, April 22, 2011

Percubaan Dalam Kemarahan Berinfiniti

Salam,

Percubaan Dalam Kemarahan Berinfiniti......even dituang air sejuk tiada menjadi sejuk, diletak ke bara api jua pasti merebak kemarahan...walaupun kesenyuman mekar....indah bagai bunga rose....dahsyat...wa kater luuu..memang cair gak arr..all figura diambil dari Yahoo Image...

p.s: sepanjang aku hidup, aku tak pernah jumpe orang macam nih....hahhaks....kalu ade, sila hati - hati, gunung berapi mungkin meletus bila - bila masa sahaja.....:)aiyyyyoooo...korang ader jumper, share dengan aku siket...:)Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

Frodo Baggins said...

>>___<<

mmg kene hati2 dgn yg mcm ni
pendendam itu boleh jd pembunuh
woohooooo

Yutaka Mushimura said...

frodo: hati2 ek...okeh...betul tuh..tq..advices

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...