Sunday, April 24, 2011

Aja - Aja Fighting...Fighting OOoohhhhOOOhhhhhOOoohhh

Salam,

minggu nih kalu tak silap aku, ramai blogger - blogger otai dari univeristi sedang tekun belajar....sampai ke malam...

umpama kais tengh malam, makan esok pagi - pagi...pastuh gi univeristi dan hadap paper...then, otak jam..terus tidok...hahhahah...betul ka...:)

so..aku kat sini nak bagi wish kat korang...yang nak exam esok, or minggu - minggu depan tuh...sila buat sungguh - sungguh naa...jangan hampakan hasrat ibu bapa korang nak tengok korang keje jadi President Syarikat ka...CEO ka...hahahaha...ader berani???

p.s : aja - aja fighting OooooOOOooooOOOoooOOOooohhh....aku pun nak exam jugak cam korang 5 Mei 2011 nih...aigoo...senak perut mak nokkkk!!!choi.


zeeehaaaaa...zeeehahahahha...tuh mamat tuh tengah gelak okeh..

tengok mamat tuh...kalu nak keluarkan kuasa pun perlukan usaha...tak boleh tengok dan cakap saja....

tau..dok..yang penting usaha...:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

kata kila said...

aja aja figthing. aku suke sebut benda tu ekekekeke

Nur Hawa Mohd Zin said...

rindunya zaman itu....waaa

Yutaka Mushimura said...

kila: jom sebut banyak kali...hahhaks:)

Yutaka Mushimura said...

hawa: hehe..sy pun camtuh gop...jom sambung belajo...hahhaks.:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...