Saturday, March 19, 2011

Ungkapan Kreatif Part 6

Salam Sayang,

Hari nih aku terpikir ungkapan kreatif bagi seseorang yang Annoying dalam hidup kita. Emmm...kalu dalam dunia blog, boleh dikategorikan sebagai Mr @ Mrs. Anon. Or, unknown. Kata orang putih british - british...

Aku rase korang pernah dengar nama anon nih kan...tapi if diorang masuk dalam belog aku pulak...diorang akan mndapat title best dari aku...dan title tuh aku jadikan Ungkapan Kreatif kali ini..okeh...

Apa yang kreatifnyer????hahaha..nak tau dengan lebih lanjutnyeeeerrr...mari rolled sama - sama ek...

.
.
.
.
.


Cuba korang perhatikan pantulan Anon bila direfleksikan jadi aper???
.
.
.
.
.
Jadi NONA, terbalikkan huruf A....dalam mimpi...hahah
.
.
.
.
Ungkapan Kreatif Part 6 kali nih adelah....seperti berikut.

Anon..atau lebih dikenali sebagai Unknown...atau orang yang tidak dikenali...aku naikkan taraf korang sebagai....treng teng teng...

oh...kali nih korang boleh buat pilihan sendiri untuk menaik tarafkan diorang jugak dibelog korang sendiri...okeh....so..mau piley...sila piley dibawah...

Anon sama dengan +, -, x , / then =

  1. Penyiasat Antarabangsa....
  2. Mata - Mata Antarabangsa...
  3. Pemerhati Antarabangsa..
  4. Penyibuk Antarabangsa...
p.s : sila pileh dengan wajar dan marilah sama - sama menukarkan title diorang..aku dah bosan dengan nama Anon nih...hehehhe...:)


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

Nasriq said...

noni pun ok... ketupat nona menang sedap...

Yutaka Mushimura said...

nasriq: yer ker sedap...mana nak beli???

eyna azmi said...

tak mo jadi anon ... nak jadi eyna azmi

Yutaka Mushimura said...

eyna: yup..enya bukan anon...heheh:)juga bukan mak enon..:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...