Wednesday, January 5, 2011

If I Can Be.....Eh Entry Omputih British British

Salam sayang,

Hari nie, aku nak menyahut idea seorang(kene rahsiakan namanya atas sebab2 tertentu)...Bukan aper, entry nih patut keluar awal - awal...sebab asyik buat, pastuh delete, bila dah siap, terlupa 'save' kan.....aigoooooo sungguh.

ok.ok..hari nie, baru boleh release kan....banyak arr cekadak..cari alasan pandai ek...jom teruskan menmbaca, sebelum aku hilang mood menulis....

If..maksudnya jikalau ku...jikalau aku....

1.Jikalau aku warna....


Hope aku akan bertukar menjadi pensel color Luna...xmau arr...pensel color HIJAU MUDA...bukan hijau pekat...sakit mata lorrr...sebab dari kecil sampai besar aku sangat suka pandang tingkap tengok pokok dan rumput....aigoooo...bukan kambing yang mengidam rumput yang segar.....hehheheh...


2. Jikalau aku binantang....

kredit kat yahoo image

Hope aku akan bertukar kepada seekor Singa. Kenapa singa yang aku pilih...emmm...senang ja...sekarang kan zaman Narnia....si Aslan tuh seekor Singa yang sangat berhemah tinggi...aku nak jadi cam tuh ek....bukan singa di hutan belukar....hehhehehehhe...


3. Jikalau aku kereta....

Kredit kat yahoo image

Hope aku akan merubah diri aku menjadi keretapi...sebab boleh bawak ramai orang...dan aku akan pastikan keselamatan penumpang...keretapi aku jenis Bullet yang kat Jepon tuh ek..siap ade ekon, dan penuh exlusive...xyah rebut2....bagai.....Kenapa aku pilih keretapi, sebab keretapi selamat dibawa, kurang xcident..So, keselamatan penumpang adalah terjamin......memang teringin pon nak jadi konduktor or bawak keretapi....hhaahahhah...

4. Jikalau aku handphone....

Kredit kat yahoo image

Hope aku akan dipegang, diramas, dibawak kemana saja hatta ke tandas sekali pon....aigoooo...abes la aku jadik Pervert.maklumlah handphone cikai Nokia 3310..hahahah....maafkan aku ek makcik2...salah aku xtutup mata biler korang ke tandas....so tinggalkan aku di rak saja ek........kui3x...

5. Jikalau aku kartun...

Kredit kat NarutoWikipedia

Hope aku akan menjadi Itachi Uchiha, abang Sasuke Uchiha yang sangat baik hati....hahhah....asalnyer watak tuh adelah nampak jahat, tapi dalam hati ada taman oooo....sangat caring kat adik dia...biar dia mati sekalipon asal adik dia boleh survive dalam hidup maya Naruto....apesal aku terpengaruh nih..aigoooo....tuh laa...tivi chanel 20 dok pasang selalu.....kui3x.

6. Kalau aku fairy tale long tail....

kredit kat Wikipedia Narnia

Hope aku akan menjadi Aslan gak....pasal aper....ramai orang tengok cerita Narnia pasal nak tengok Si Aslan Singa yang sangat hebat berkata - kata, sangat hemah budi pekerti....sangat...eh banyak arr sangat - sangat...sampai nak taip tak mencapai akalku...sampai aweks- awkes tengok Si Aslan nih cair, melebihi cair bersama lelaki pujaan hati.....ahahahha....mase tengok movie Narnia jer kot....kui3x.

so...final task aku kene tagkan pada sesiapa yang berkenan dihati sanubari......yer ar sanubarinyerrr...
korang, kalu dah buat, gitau lah aku, anta komen kat sini...pasti aku terjah korang lagi dan lagi.....okeh.



so...ade mase jom menulis secara happy...nanti mase tua - tua nanti leh arr usha kasi cucu cicit tengok atok/ nenek dia tulis ape masa muda mudi..kala bulan berseri - seri...bleh???banyak giler perkataan HOPE...aku HOPE aku dapat beli rumah cepat...cepat...

Kalau suka, boleh Like:)

9 comments:

Aisyalicious said...

ha ha ha aku suke post nih.

nanti aku buat.

tapi kenape tak jadi Sasuke!!!! :)

Yutaka Mushimura said...

aisha: aku xmo jadi sasuke....xbest..

jadi Itachi best..watak adelah sgt2 terharu...

Eda said...

wokeh...malam kang baru boleh buat..=)

UniCorn_|aDy said...

^_^
*terharu.....
sumtimes its happy to even think were sumthing else...
ngahahhaa....
makaseh ya en yutaka....

taliff said...

wowowo....aku kena tag~~~~gugugugugu....akan ku usahakan dengan segera!!!! Ty Yutaka

MisZ Aien said...

Si j'etais president, je veux acheter beaucoup de produits de cosmetiques..

kehkeh.. teringat poem bahasa perancis dulu..

si j'etais...
kalau saya...
if i...

Nasriq said...

ERRR...KENA BUAT KE?

taliff said...

Incik Yutaka...balasan entri-mu sudah ku buat~~~silakan ke blog saya :)

http://i-think-of.blogspot.com/

Desk Of Carlo Santeekee said...

Salam..

Mr. Yutaka.. Out of topic.. tapi aku tag ko kat entry giveaway blog aku. Have a look.

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...