Friday, November 26, 2010

Nikah Saing Rapat

salam,

jumaat nih aq nak boh video klip nih...aq terbahaq2 gelok tengok...

maybe korang da tgk..aq just nak boh gok dlm nih..kang aq nak tgk galak kali pon xper...xilang kalu komputer aq kene format.....hehehehhe


...
...
...
...
ok dok????hope korang terhibuq.;0

7 comments:

Eda said...

haha...tgk doh vid nih...gelojoh ngat...=P

Yutaka Mushimura said...

tuh just continue dari n3 mencari jodoh...

hohohoh~~

Yutaka Mushimura said...

tp x tahan yang jiwa kabut..jiwa kabut...

Heidi Shafiq said...

hahahaha.. bongok giler..!! pecah perut aku.. hahahhaha..

Yutaka Mushimura said...

hhahahahr...

jiwa kabot jiwa kabot...

torrrrr sebut.tooorrrr sebut...

CGG said...

hahahha..
klaka:)
hahahhahaha

gelak lagi

Yutaka Mushimura said...

hhaaha....enjoy your life CGG<:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...