Wednesday, November 10, 2010

Domino Vs Dominos Pizza

Salam kat korang,

ari nih nak citer pasal Domino....oh korang tau kan permainan Domino x??ala...yang segi empat tepat ade nombor2 tuh...bestt ooo men...lagi 2 kalu ramai2....

ni la picture Domino tuh.

Kredit dari Yahoo Image

Jgn x tau permainan nih sgt2 menguji minda dan strategik thinking...(oppss..omputih). Dan, yang paling penting, game nih kalu diperhatikan cam mirip Mahjong ja kan...n kadang2 permainan Domino nih leh jadi permainan Judi ....permain yang terakhir memengang buah domino terakhir kene totalkan nilai nombor yang diperolehi dan bayar/ hutang dan duit tuh menjadi pertaruhan wang untuk permainan berikutnya..interesting x???

em, Dominos Pizza.....nih adalah makanan yang seeeeedaaapp!!!!x bleh nak dijadikan sebagai permainan...tapi sape2 yang kalah main Domino.....leh belanja makan DOMINOS PIZZZAAAA.....

so, korang paham x aper kaitannyer dgn kedua- dua bende nih......kaitannya adalah persamaan ejaan DOMINO....wooohaaa!!!!aq kenyang DOMINOS....xkenyang makan buah DOMINO, mau tercekik aq...


Kredit dari Yahoo Image

P.S: korang jn jeles...kalu jeles, gi terjah Dominos Pizza Sekarang!!!!tq lah kt kawan2 blogger terutama En. Nas ..belanja aq makan Dominos..bukan buah DOMINO....

P.S: tgk kiteroang, sgt berani jumper geng blogger secara dekat...mane tau pasnih, korang leh jumper geng blogger len, dapt dibelanja pulak cam aq......hehehheh:)

9 comments:

Eda said...

wohoo...nasriq blanje korang jer ek...ish nak tuntut gak la klu gini...

Yutaka Mushimura said...

ohohh...:0

just tribute ja untuk dia...woohaa!!

LiErOSe~QiEmi said...

burppp!! kenyang jugeks!

Fida Ghazi said...

nasriq belanja??

HUh!! daripada seringgit..dia kontribute 8 sen je taoooo!!!!

*dengki*

ahahahahaha....

Yutaka Mushimura said...

abes..saper belanje sbrnyer??

Fida Ghazi said...

hihik..

ade la..

Yutaka Mushimura said...

hohohoho..ingatkan gi terjah bilik bertuah tuh....org dlm bilik bertuah tuh yang berlan.....jer.

~~~aigoooo~~

tarik balik tributes...ohohohoh~~

tia said...

domino ? errr err..
dominos pizza tauu! ngeee~

Yutaka Mushimura said...

tia: ala..best oo games nih...nak - nak kalu org yg kalah men, belanje makan...

~~weeeee!!!

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...