Wednesday, October 13, 2010

Pendakwaan Kes Pembunuhan Datuk Sosilawati Lawiya Dan Lain - Lain.

Salam,

Akhirnya kes yang ditunggu - tunggu sejak hampir sebulan yang lepas sampaikan aq nak makan lemang, ketupat, kuih batang buruk, dan segala kuih mase hari raya pon dah ilang selera.

sebab x selera??

yelah, orang di tanah sendiri tempat kita berhari raya pulak menjadi sasaran pembunuhan kejam oleh kerana nafsu.

~~aq pon pernah dgr sebenarnya musuh yang paling tegar bagi diri manusia adalah dirinya sendiri. a.k.a NAFSU~~

~~bukan Ahmad Nispu ker, or sesaper yang hampir terdekat - dekat dgn nama nafsu. Bukanlah sebab nama, bukanlah salah ibu mengandung, hatta orang sekeliling kalian. Yang menjadikan dirimu adalah dirimu jua~~

hahah..xde kaitan dengan pendakwaan atau pendawaian berwarna hijau,biru or kuning. tapi aq terpanggil untuk mendirectkan link terus ker org yang lebih tahu dari aq.


~~ikutilah Rencana yang dibawa khas dari bilik stadio~~


Mau perkembangan terbaru. terus saja follow belog kat atas...

~~hehehe~~~

p.s : iklan diatas tiada kene mengena dgn belog yang akan diterjah kalian. Hehehhe.selamat belayar jauh.

2 comments:

hamzah ian said...

teratak armor glemer tuh

Yutaka Mushimura said...

glemer..ko pon glemer gak seh...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...