Friday, October 1, 2010

Orang Raya.....Aku Rayap


salam,

uhuhuhuh....sibuknyer tidak terperi....cam sos cili Peri - Peri...yang hottest punyer kalu korang terjah Restoren Nandos.

~~~~Hottest Peri - Peri~~~~

Minggu depan pulak nak antar assignment. Sila berada di depan komputer untuk 2 hari yer....tp "sayang" nak berdarah - berdarah lah....

~~~~lagi 1 jam jer, "sayang", ko boleh berdarah cam biase balik ek~~~

~~~~heheheheh~~~

Credit dari Flicker Image

Jom berdarah.....

3 comments:

Fida Ghazi said...

kesian.. patutlah orang lain baju melayu en. ain baju batik..

Yutaka Mushimura said...

bagus jugak...

kesian kat Yeo....pakai baju batik sorang2...

tahun nih ade partner...siap warne same lagi...

LiErOSe~QiEmi said...

haahahah.. orang sambut raye, korang berdua sambut Tahun Baru ahahaha..

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...