Tuesday, October 26, 2010

Bukak Baju Dan Berlari


Salam..

"Bukak....aq da terbukak...sila berlari dengan laju - laju."

hari nih, kembalilah beloger yang aq tunggu 2 sejak aq start belog...

haaa..da lame follow belog nih sejak dari kuantan lagi ek...

Em...da..xnak cakap banyak...korang gi ushalah belog nih.




P.S : agaknyer naperlah cik epal nih dok privasikan belog dia lame2 ek....

4 comments:

cik EPAL said...

saja je nak privasi.. ehehe :)

Yutaka Mushimura said...

hoooollllaaa....

cik epal komen kt belog aq..teruja siot....

oh...ye ker...teeeettttt

heheh..

yg penting keep happy selalu ek...;)

LadyRye said...

terus rasa best tuh! wahahah!!

ha dah cik epal mengomen, lepas ni famous la hang..hahah!

Yutaka Mushimura said...

Lady Raina : kan dah lame cik epal x bukak belog....

aq teruja pasal dia bukak belog..pastuh komen aq punyer belog...

pastu lady Raina pon mengomen....lagi aq teruja...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...