Monday, September 27, 2010

Dib Dob Dip Dob - Jualan Murah

Salam kasih mesra kat korang,

ari ni ade jualan maybe untuk tontonan umum....

~~heheheh~~

ni dia iklannyehhh..FOR SALE :

ONE HEART.

CONDITION : HORRIBLE EVER

WILL TAKE ANYTHING FOR IT.

PLEASE

JUST CUT OF AND GET OUT FROM HER CHEST

AND

JUST END HER SUFFERING.

p/s: tq for scroll the advertisement. This advertisement is free of charge. Credit for yahoo and Yutaka Mushimura as well.


4 comments:

hamzah ian said...

fuh fuh fuh..

Yutaka Mushimura said...

kenape mengeluh ultramen????

nak beli ker??

fatian athiea said...

yutaka cam sdey sgt je..
entry i xckp lg ilgkn cdey u k??muahahah

Yutaka Mushimura said...

comment u wat sy jadi happy balik...

~~hahaha~~

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...