Wednesday, August 4, 2010

Misteri Pembunuhan Datuk Abdul Aziz Mohd Noh dan Siti Rohana Ismat ~~~Siapa Tembak Siapa???


~~Korang tunggu aku~~


Salam kat korang ....

Hari nih aku nak cite kat korang pasal kejadian yg agak gempar lak gak jadi kat Malaysia bumi bertuah nih...

Aigooo.....apa nak jadi dah...donia....donia....

Kes bermula di kilometer 455.7, Lebuh Raya Utara Selatan masing - masing ada kesan tembakan di kepala. Kedua - dua mangsa masih di dalam kereta ketika kejadian itu berlaku.

Huhuhu..dah macam pemberita pulak, ini belog lah..bukan nyer nak buat karangan ala skema rama...aigooo

~~~Ini Belog Air Laut Biru~~~

Aku x reti nak cerita panjang lebar, korang boleh terus jer klik online Utusan kat bawah untuk penerangan dan cerita pasal nih.Maklumlah, aku bukanye wartawan, aku hanyalah seorang penulis belog yang masih mentah, masih baru lagi..

nah. nih dia link nya.(Utusan Malysia On9)


Yang ini (Kosmo On9)

~~jom men teka - teka~~

~~aku sedang berfikir~~

Kalu korang pandai...siapa tembak siapa ek....

~~aku tahu siapa tembak siapa~~

Ape kate aku telepon ja Si CONAN tuh x pon Kindaichi solvekan.....dan jgn korang telepon pakcik CONAN yang x tau bende tuh....

Ok.Kacha...



4 comments:

wawa said...

err..wawa rasa 1st datuk tembak pompuan tu>>>DUSH..DUSH..
pastu datuk tu tembak diri sendri lak..kan,kan,kan..

~~ish,ish..sori yutaka jarang nk rply ur komen eh..bz

Bella Enveeus said...

sangat menggerunkan cerita2 di malaysia sekarang.. kalau betul ini kes bunuh diri, mmg la seram.. org islam kita pun dah berani perkara mcm ni.. ish ish... :(

Yutaka Mushimura said...

wawa: secara teorinya camtu lah kot...xper...kiter serah ja siasatan tuh kt polis...kalu Conan ade leh gak tolong diorang...
~~pasal reply tuh xper...biaselah..anggap ja berbelog kerana untuk happykan diri...malam nak buat diari dlm buku..nanti kene makan anai2...

~~heheheh...happy beloging

Yutaka Mushimura said...

bella: ~~waaaa...awek Vampire Cullen da datang serbu...En. Cullen jgn mare ek...

~~heheheh

Betul2...memang seram...hope jgn la ade kita2 kawan2 belog terjebak gk...jgn biarkan hidup ini diselubungi mesteriiii...

~~happy belog...ape2 tq ek.

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...