Sunday, April 25, 2010

Zaiton Sameon - Menadah Impian

Barangkali Kau Tidak Mengerti...
Perasaan Sayangku Padamu...
Mungkin Jua Kau Ada Yang Lain...
Yang Engkau Sayangi Selain Diriku..

Chorus

Hanya Aku Yang Cinta Padamu...
Dari Dulu Hingga Selamanya..
Tapi Engkau.... Tak Mengerti
Hati Ini Ku Serah Padamu...

Ku Simpan Kenangan,
Cinta Bersamamu...
Ku Padam Impian,
Biar Menjadi Debu...
Ku Sangka Kau Sayang,
Cinta Kepadaku...
Ku Sangka Kau Jujur,
Rupanya Bersandiwara...

Jiwaku Sepi...
Resah Kesorangan...
Aku...Menadah Impian...

Repeat Chorus

Jiwaku Sepi...
Resah Kesorangan...
Aku...Menadah Impian...

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...